Diensten Busch Automotive

Uw airco laten vullen in Alphen aan de Rijn?

Aircoservice

Als specialist in onderhoud van airconditioning raden wij aan om uw airco eens in de twee jaar te laten controleren.
  • aircoservice prijzen busch automotive
  • aircoservice prijzen busch automotive

Busch Automotive is dé specialist in aircoservice!

Tijdens de aircoservice van Busch Automotive controleren wij het volledige systeem van uw auto en verrichten we werkzaamheden zoals het eventueel bijvullen van compressor-olie, het preventief toevoegen van fluor contrastvloeistof en het vullen van de airco met door de fabrikant voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel. Lees meer over onze aircoservice of maak direct een afspraak om uw airco te laten vullen bij Busch Automotive in Alphen aan den Rijn!

Aircoservice in een goed geëquipeerde werkplaats

Uw airco laten vullen bij onze garage in Alphen aan den Rijn staat garant voor zeer deskundige aircoservice in onze goed geëquipeerde werkplaats. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en werken met deskundige, goed opgeleide monteurs. Meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken bij onze aircoservice? Bel dan nu met 0172-611377 of stuur een bericht via ons contactformulier.aircoservice busch automotive

 

Uitgebreide aircoservice

Wanneer er nare luchtjes uit uw aircosysteem komen of deze niet meer zo goed koelt als voorheen wordt het tijd op opnieuw uw airco te laten vullen.

Bij onze garage in Alphen aan den Rijn letten we onder andere op de lage en de hoge druk, de uitstroomtemperatuur en het indien nodig vervangen van het interieurfilter. Bovendien worden alle relevante componenten gecontroleerd en komen er werkzaamheden aan bod zoals:

 

  • Afpersen van het systeem met droge stikstof
  • Verwijderen van vocht meteen vacuümpomp
  • Controleren van bedrading bedieningselementen
  • Lekdichtheid van het complete systeem controleren
  • Afzonderlijke controle-stappen zorgvuldig documenteren

Busch Automotive nieuws

Call Now Button