OVER ONS



Hartelijk welkom bij Busch Automotive. 

Busch Automotive is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring binnen de Autobranche. Door onze ervaring met In en Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s bij gerenommeerde merkdealers en dealerorganisaties, hebben wij een groot netwerk weten op te bouwen. Dit netwerk en onze jarenlange ervaring, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Inmiddels is Busch Automotive een relevante en welkome aanvulling gebleken op het aanbod van dealerkwaliteit occasions in de regio Zuid-Holland en ver daarbuiten. Ervaar het zelf en kom gerust eens een keer kennismaken. Persoonlijk contact en een proefrit met een auto zeggen nog altijd meer dan plaatjes!

Onze Visie.

Onze visie is het overtreffen van uw verwachtingen. Ervoor zorgen dat u een fan en ambassadeur wordt van Busch AutoMotive. Afspraak = Afspraak is hierbij van groot belang. 

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in een van onze occasions, wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw auto of heeft u zomaar een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 0172-611377.


Graag tot ziens in Alphen aan den Rijn.

Met vriendelijke groet,

Team Busch Automotive