Welkom bij Busch-Automotive

WIJ ZIJN OOK OPEN op 1 januari 2020 van 10.00 tot 15.00 !!!

Busch Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf, dat gespecialiseerd is in nieuwe auto's en occasions van dealerkwaliteit. Sinds 1 september 2013 is Busch Automotive gevestigd in Bodegraven, Zuid-Holland. Door bijna 15 jaar directie en managementervaring in diversen dealerorganisaties staat Busch Automotive voor een uitstekende reputatie. De opgedane kennis en ervaring, een strak inkoopbeleid en oog voor detail maken het mogelijk om nieuwe auto's en dealeroccasions te leveren tegen scherpe prijzen. Wij kopen en verkopen gebruikte auto’s in verschillende prijsklassen. Volop keus en met een snel wisselende voorraad. Dus kijk snel naar ons aanbod. Er is vast iets voor u bij. Voor meer informatie over auto’s of een vrijblijvende zoekacties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nieuwe vestiging
vestiging in Alphen aan den Rijn
Vanaf 1 december 2018 kunt u voor nog meer occasions ook terecht bij onze nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn.
Ook voor onderhoud en APK keuringen kunt u terecht onze moderne werkplaats in Alphen aan den Rijn. Voor een afspraak bel 0172-611377 of mail naar werkplaats@busch-automotive.nl


Uw auto verkopen?
U kunt via Busch Automotive uw auto verkopen. Busch Automotive beschikt over een Virtuele Autoshowroom. Na inschrijving in het bemiddelingsbestand neemt u de auto gewoon weer mee naar huis. Via een virtuele presentatie op ware grootte kan een geïnteresseerde klant uw auto bezichtigen. U krijgt dus geen mensen bij u aan de deur ! Busch Automotive draagt zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Een auto kopen
U kunt via Busch Automotive een auto kopen. Busch Automotive draagt zorg voor de in-te-ruilen auto, de garantie en eventueel de financiering. Tevens controleert Busch Automotive de staat en de historie van de automobiel.

Auto Inkoop
Busch Automotive kan tevens uw auto inkopen. U krijgt dan een reëel bod, direct geld en een vrijwaring.


Graag tot ziens bij Busch Automotive.